Receptie 3

WerkSaam Café

Hebt u moeite met het schrijven van uw sollicitatiebrief? Wilt u graag hulp bij het zoeken naar een geschikte baan? Heeft u hulp nodig bij het invullen van een inkomstenverklaring of een aanvraag voor bijstand? Lukt het u niet om zelf een DigiD aan te vragen? Of volgt u momenteel de Sollicitatietraining en heeft u hulp nodig met het maken van uw huiswerk? Komt u dan naar het WerkSaam Café. We leren u dan hoe u het zelf kan doen!

WerkSaam Café Hoorn

Tijdstip: elke is donderdag van 13.00 - 15.00 uur. 

Elke eerste donderdag van de maand is er voor inwoners van de gemeente Hoorn iemand aanwezig om u te helpen bij al uw vragen over de WMO/bijzondere bijstand.

Locatie: WerkSaam Westfriesland, Dampten 26, Hoorn

WerkSaam Café Stede Broec

Tijdstip: elke woensdag van 09.00 - 11.00 uur. 

Locatie: Gemeentehuis Bovenkarspel, De Middend 2, Bovenkarspel

Inloopspreekuur Enkhuizen

Tijdstip: elke donderdag van 10.00 - 12.00 uur. 

Locatie: Stadskantoor Enkhuizen, Hoogstraat 11, Enkhuizen

  • Voor alle drie locaties geldt: u bent zonder afspraak welkom. Wij helpen u graag!

  • U kunt voor vragen of hulp ook altijd bij uw contactpersoon terecht.

  • Weet u dat er naast het WerkSaam Café ook het Overheidsloket is? Voor alle inwoners van Westfriesland die hulp willen bij overheidszaken. De medewerker van het Overheidsloket heeft een direct contact heeft met de landelijke organisaties op het gebied van werk, inkomen, uitkeringen, toeslagen of schulden. Als een situatie ingewikkeld is betekent dit namelijk ook vaak dat u met meerdere overheidsorganisaties te maken heeft. De medewerker van het loket kan u ondersteunen om tot een oplossing te komen. 
Wilt u teruggebeld worden?
Vul uw gegevens in en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld.