Wie zijn wij?

WerkSaam Westfriesland helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op weg naar werk. Dit zijn mensen die geen baan hebben en zonder hulp ook moeilijk een baan vinden. Wij werken voor de inwoners van de zeven Westfriese gemeenten. Het talent van de werkzoekende en de wens van de werkgever zijn voor ons het belangrijkste.

WerkSaam voor cliënten:

Wij helpen u bij uw zoektocht naar een baan. Bij bedrijven, overheden of in het eigen leer-werkbedrijf van WerkSaam. Kunt u nog niet aan het werk? Dan ontvangt u een uitkering. WIj geloven dat iedereen recht heeft op werk. Of u nu hoog- of laagopgeleid bent. En of u een arbeidsbeperking heeft, of niet.

WerkSaam voor werkgevers:

WerkSaam Westfriesland ontwikkelt en bemiddelt werkzoekenden richting een baan. Wij werken samen met het UWV in het WerkgeversServicepunt NHN en hebben voor u het grootste aanbod aan werkzoekenden in deze regio. Wij zoeken, samen met u, naar de juiste medewerker. U heeft bij ons één contactpersoon waar u al uw zaken mee regelt. Benieuwd naar onze toegevoegde waarde voor uw bedrijf?
Lees hier verder.

 

Heeft u een mening over onze website?

Wij horen graag van u zodat we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren.

Geef uw mening