Receptie 3

Frans zoekt: technisch personeel

Frans deed via WerkSaam een werkstage bij een uitzendbureau. Hij heeft het hier erg naar zijn zin gehad en veel geleerd. Helaas waren hier uiteindelijk geen betaalde mogelijkheden, maar voor hem was duidelijk; dit was wat hij wilde. Inmiddels is hij aan de slag als Technisch intercedent bij Interselektie in Krommenie. Zijn advies is dan ook: “Geef de moed niet op: die kans op een leuke baan komt er uiteindelijk.’’

Breder kijken

Aan het einde van zijn succesvolle werkstage dacht Frans zijn plek gevonden te hebben. Hij werd begeleid door zijn arbeidscoach Renate en kreeg de ruimte om zichzelf te ontwikkelen. Deze stage kon door omstandigheden helaas niet omgezet worden in een betaalde baan, dit was een tegenvaller. Toch kijkt Frans er positief op terug: “Ik heb heel veel geleerd. Van frontoffice werk, tot backoffice en administratiewerkzaamheden binnen de uitzendbranche.”

Aan de slag bij dit uitzendbureau zat er dus niet in, maar het lukte Frans om ook breder te kijken. Met zijn opgedane kennis ging hij op zoek naar andere vacatures, maar zonder gewenst resultaat.

Doorzetten

Gelukkig gaf Frans de moed niet op. Per toeval kwam hij bij Uitzendbureau Interselektie terecht. Zij waren meteen enthousiast en boden hem een werkstage van een maand om te kijken waar zijn kwaliteiten lagen. De functie van Technisch intercedent bleek hem goed te liggen. In deze functie zoekt Frans naar geschikte kandidaten voor technische bedrijven, maar ook andersom. Uitzendbureau Interselektie zit in Krommenie, dus hij moet elke dag vroeg op om met de trein naar zijn werk te gaan. Het was even wennen, maar hij is er voor 100% voor gegaan. Zijn inzet is na een maand beloond met een mooi contract!

 

Wilt u teruggebeld worden?
Vul uw gegevens in en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld.
Heeft u een mening over onze website?

Wij horen graag van u zodat we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren.

Geef uw mening

sluiten