Moeder Met Kinderen 2

Op avontuur in Frankrijk

Twee jongeren van WerkSaam waren in april op zakenreis naar Frankrijk. Zij bouwen mee aan de boten van afvalplastic van Clean2Anywhere. Samen met hun collega’s gingen zij naar een evenement in Zuid-Frankrijk. 

Fantastisch en leerzaam

Miloud (20) en Mohamed (23) lieten het Franse publiek zien hoe ze boten bouwen van afval, maar
ook hoe je stevige touwen maakt van gerecyclede plastic tassen. Ook deden de twee mee met de Nederlandse schepenparade: het ‘admiraalzeilen’. Daarmee vertegenwoordigden ze Nederland in een van de boten van afvalplastic, samen met andere Nederlandse schepen.

Het was een fantastische én leerzame ervaring. Mohamed: ‘Ik was een hele week met een groep Nederlanders op stap en heb amper mijn eigen taal gesproken. Ik heb heel goed op mijn collega’s gelet: welke woorden gebruiken ze veel? Welke woorden zijn dus belangrijk? Daar heb ik veel van geleerd, mijn Nederlands is veel beter geworden.’

Miloud: ‘Als onderdeel van het team stond ik het bedrijf te promoten. Ik stond daar natuurlijk namens Clean2Anywhere en ik vertelde onze boodschap aan het publiek. Hoe we afvalplastic beter kunnen inzetten voor deze planeet. Daardoor leerde ik zelf weer veel over plastic en wat je ermee kan, maar daardoor had ik ook heel interessante gesprekken met mensen. 

Miloud en Mohamed op een boot

Miloud en Mohamed op een boot

C2A in Frankrijk

C2A in Frankrijk

Wilt u teruggebeld worden?
Vul uw gegevens in en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld.
Heeft u een mening over onze website?

Wij horen graag van u zodat we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren.

Geef uw mening

sluiten