Catering

Wijzigingen doorgeven

Iedereen die een uitkering ontvangt moet voldoen aan de informatieplicht. Dit betekent dat u verplicht bent wijzigingen aan ons door te geven. Bijvoorbeeld wijzigingen in uw woonsituatie, uw persoonlijke situatie of financiële situatie. Dit kan namelijk gevolgen hebben voor uw uitkering. 

Meer weten over de informatieplicht? Een uitleg en enkele voorbeelden vindt u op de pagina over informatieplicht. Klik op de knop hieronder om direct uw wijzigingen door te geven, u wordt dan doorgestuurd naar de applicatie iParticipatie.

Als u op de link naar iParticipatie klikt, en u bent ingelogd via uw DigiD, dan komt u op een beginpagina. Klik op het 'plusje' om het invullen van een formulier te starten en/of selecteer ‘mutatieformulier' en klik onderaan op 'Ok'. 

iParticipatie plusknop

 Iparticipatie wijzigingen doorgeven

U kunt deze gegevens wijzigen door in te loggen op het beveiligde gedeelte van Mijn WerkSaam. U logt in met uw DigiD. Kies nadat u bent ingelogd voor 'Zelf doen' en kies daarna aan de linkerkant voor 'E-mail adres', 'IBAN nummer' of 'Telefoonnummers'.

Pip Mijn Werksaam wijzigingen doorgeven

Wilt u teruggebeld worden?
Vul uw gegevens in en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld.