Moeder Met Kinderen 2

WerkSaam Westfriesland wint BID Impact Award 2023

19-1-2023

SCHEVENINGEN/HOORN – Tijdens de 16e editie van de Big Improvement Day 2023 in het AFAS Circustheater in Scheveningen, zijn de BID Impact Awards 2023 uitgereikt aan Melati Wijsen, Sander de Kramer, WerkSaam Westfriesland en Stichting Leraren van het Jaar. Met deze onderscheiding worden zij geëerd om hun positieve impact op mens en milieu. De jury werd gevormd door de BID Adviesraadleden.

Namens WerkSaam Westfriesland mochten Anja Witte en Daniëlle Gelinck de BID Impact Award 2023 in ontvangst nemen, als blijk van waardering voor de innovatieve, creatieve en transparante organisatie. Zij ontvingen deze award tijdens de Big Improvement Day uit handen van Mark Frequin, speciaal adviseur voor publiek leiderschap.

WerkSaam Westfriesland

WerkSaam is een samenwerkingsverband op het terrein van ‘Werk en Inkomen’ van 7 Westfriese gemeenten. Zij helpen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op weg naar werk. Mensen die geen baan hebben en zonder hulp ook moeilijk een baan vinden. Zolang werken nog een stap te ver is, zorgt WerkSaam Westfriesland voor inkomensondersteuning. Sommige cliënten zijn direct klaar om aan het werk te gaan, voor anderen is het beter om eerst wat werkervaring en arbeidsritme op te doen of om binnen een beschutte werkomgeving te werken. Dit kan in hun leer-werkbedrijven. Vanuit deze bedrijven helpen zij opdrachtgevers met het samenstellen en verpakken van producten of met printwerk dat daarna wordt verstuurd via hun postafdeling. Voor andere opdrachtgevers verzorgen zij schoonmaakwerk, de groenvoorziening of worden producten gemaakt in hun naaiatelier. Recent nog werd WerkSaam Westfriesland uitgeroepen tot Beste Overheidsorganisatie van het jaar.

BID Impact Awards

Positiviteit, creativiteit en innovatiekracht. Deze waarden staan bij de Big Improvement Days hoog in het vaandel, omdat ze de samenleving op een positieve en duurzame manier beïnvloeden. Vanuit de behoefte om trots te zijn op wat goed gaat en het vieren van successen in een wereld waar het nieuws wordt gedomineerd door allerlei crises, zijn de BID Awards ontstaan om zo de samenleving op een positieve en impactvolle manier te stimuleren. De BID Impact Awards zijn in het leven geroepen ter bevordering van positieve impact op mens en milieu.

 

Bron: OnsWestfriesland

Wilt u teruggebeld worden?
Vul uw gegevens in en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld.