Receptie 3

Overheidsloket

Inwoners van West-Friesland die hulp willen bij overheidszaken op het gebied van werk, inkomen, uitkeringen of toeslagen kunnen terecht bij het Overheidsloket. Het Overheidsloket is direct bereikbaar via het telefoonnummer: 0229 58 82 21. Het mailadres is overheidsloket@werksaamwf.nl. U kunt ook langskomen, van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 17.00 uur, adres: Dampten 26, Hoorn. 

Ook voor wie geen cliënt is bij WerkSaam

Ook mensen die geen cliënt zijn bij WerkSaam kunnen terecht bij het Overheidsloket. Wanneer u geen uitkering ontvangt van WerkSaam, kan de medewerker van het Overheidsloket u ondersteunen bij het beantwoorden van vragen.

Direct contact met landelijke overheidsorganisaties

Het Overheidsloket, uitgevoerd door WerkSaam, is een ‘overheidsbreed loket’. Dat betekent dat de medewerker van het loket een direct contact heeft met landelijke overheidsorganisaties zoals bijvoorbeeld Dienst Toeslagen, de Belastingdienst, CJIB, het UWV, de SVB, IND, DUO of het CAK. Als een situatie ingewikkeld is betekent dit namelijk ook vaak dat u met meerdere overheidsorganisaties tegelijk te maken heeft. De medewerker van het loket kan u kan ondersteunen om tot een oplossing te komen, hij of zij neemt het contact met deze organisaties van u over. 

Wilt u teruggebeld worden?
Vul uw gegevens in en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld.