Gezin Tafel Eten

Wijzigingen doorgeven

Iedereen die een uitkering ontvangt moet voldoen aan de informatieplicht. Dit betekent dat u verplicht bent wijzigingen aan ons door te geven. Bijvoorbeeld wijzigingen in uw woonsituatie, uw persoonlijke situatie of financiële situatie. Dit kan namelijk gevolgen hebben voor uw uitkering. 

Meer weten over de informatieplicht? Een uitleg en enkele voorbeelden vindt u op de pagina over informatieplicht. Klik op de knop hieronder om direct uw wijzigingen door te geven, u wordt dan doorgestuurd naar de applicatie iParticipatie.

Wij verwerken de gegevens die u aanlevert. Wij nemen die op in ons administratiesysteem. Lees meer hierover op onze privacyverklaring.

As u op de knop 'Inloggen op Mijn WerkSaam' klikt, en u bent ingelogd via uw DigiD, klik dan op 'mijn formulieren', kies dan voor 'inkomstenverklaring’ en klik onderaan op 'aanmaken'. 

 

U kunt deze gegevens wijzigen door in te loggen op het beveiligde gedeelte van Mijn WerkSaam. U logt in met uw DigiD. Kies nadat u bent ingelogd voor 'Mijn gegevens' en kies daarna aan de linkerkant voor 'Algemeen'. Achter 'E-mail adres', 'IBAN nummer' of 'Telefoonnummers' kunt u op 'Wijzigen' klikken om deze gegevens te wijzigen.

 

Screenshot iPatricipatie-omgeving

Wilt u teruggebeld worden?
Vul uw gegevens in en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld.