Gezin TV Kijken

Nieuws cliëntenraad mei 2021

Maandag 3 mei 2021 hebben we weer een online vergadering gehad met de cliëntenraad. Helaas is het door de corona voor ons nog steeds niet mogelijk om met de gehele groep te vergaderen bij WerkSaam.

Op maandagavond 21 april 2021 was onze jaarlijkse scholing die 1 van onze leden georganiseerd had,
ook deze avond was net als vele in deze tijd een online scholing. We kregen uitleg van 2 inkomenscoaches over de verschillende werkzaamheden van de diverse coaches binnen WerkSaam.

Iedereen was zeer tevreden over de goede uitleg deze avond. En onder het genot van een heerlijke smulbox, die werd rond gebracht naar onze leden voor deze avond, was het een zeer geslaagde avond.
Dank jullie wel.

Tijdens onze vergadering van 3 mei kwamen diversen agendapunten aan de orde. De 3 belangrijkste punten van deze avond willen wij met jullie delen:

  1. In de volgende vergadering van 31 mei ’21 krijgen we een uitleg van de manager Planning & Control over de concept begroting van 2022.
  2. Willen de mensen die gedupeerd zijn door de kinderopvangtoeslag zich A.U.B aanmelden bij de inkomenscoach van WerkSaam.
  3. Het gesprek over De meetlat van de cliëntenraad is “ Klare Taal “

Klare Taal staat voor de cliëntenraad hoog bij ons op de meetlat. Omdat wij het zeer belangrijk vinden dat u brieven kunt lezen en begrijpen waar het over gaat. Een mooie simpele omschrijving van klare taal van 1 van onze leden: Klare taal is : Helder, Duidelijk en Makkelijk. Dus te begrijpen voor iedereen.

Tenslotte willen wij namens de Cliëntenraad WerkSaamWF zeggen hoe trots we zijn op WerkSaam en alle mensen die werken binnen deze organisatie. Vooral hoe het is gegaan het afgelopen jaar met alle Corona maatregelen.

Tenslotte:
Nieuwe leden en ideeën zijn en blijven welkom. Laat het ons weten via de e-mail:
clientenraad@werksaamwf.nl

© Werkgroep Communicatie Cliëntenraad

Wilt u teruggebeld worden?
Vul uw gegevens in en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld.