Moeder Met Kinderen 2

Niews cliëntenraad november 2020

Op maandag 2 november hebben leden van de cliëntenraad weer vergaderd. Vanwege de Corona pandemie opnieuw een online vergadering, waarin we opnieuw werden bijgepraat over de maatregelen die WerkSaam neemt om medewerkers en bezoekers gezond te houden.

We bespraken kort de halfjaarrapportage 2020, dat zijn altijd veel zinnen, termen, afkortingen en vooral cijfers. Ook die halfjaarrapportage werd bepaald door Corona, en het is minder makkelijk geworden om mensen snel aan het werk te krijgen. Gelukkig blijft WerkSaam goed haar best doen om de cliënten goed te begeleiden. Maar dat blijven wij kritisch volgen (menselijke maat!).
Er is een nieuwe werkgroep communicatie, deze twee mensen gaan enthousiast aan de slag. Ze hebben al een poster vervangen en mondkapjes laten maken voor de leden van de cliëntenraad.
Maar er moet nog veel meer gedaan worden om U goed te kunnen informeren. En we kunnen daarbij nog hulp gebruiken (een derde deelnemer of lid van de werkgroep). Heeft U verstand van communicatie, ontwerpen of kunt U goed contact leggen: dan bent U van harte welkom!

Bovendien zoeken we, omdat er twee mensen stoppen met de cliëntenraad, nog méér nieuwe leden voor in de cliëntenraad. We zoeken vooral mensen met een bijstandsuitkering die graag willen mee denken over beter beleid en uitvoering. En woont U in de gemeente Koggenland of Stede Broec, dan bent U extra welkom. U kunt U melden bij Paulien, onze secretaris en ondersteuner, via de mail: paulien.tichelaar@werksaamwf.nl.

Op 30 november vergaderen we opnieuw (laatste vergadering voor de Kerstvakantie en Jaarwisseling).

Wilt u teruggebeld worden?
Vul uw gegevens in en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld.