WerkSaam Café

Hebt u moeite met het schrijven van uw sollicitatiebrief? Of wilt u graag hulp bij het zoeken naar een geschikte baan? Heeft u hulp nodig bij het invullen van een inkomstenverklaring of een aanvraag voor bijstand? Of lukt het u niet om zelf een DigiD aan te vragen? Of volgt u momenteel de Sollicitatietraining en heeft u hulp nodig met het maken van uw huiswerk? Komt u dan naar het WerkSaam Café. We leren u dan hoe u het zelf kan doen!

Iedere woensdagochtend en donderdagmiddag zijn er ervaren en professionele coaches aanwezig om u weer op weg te helpen. U kunt gewoon langskomen, u hoeft zich hiervoor niet apart aan te melden. Graag tot ziens in het WerkSaam Café!

Stede Broec

LET OP: Vanwege Corona is er nu geen WerkSaam café in Stede Broec!!!

Als u hulp nodig heeft kunt u contact opnemen met de gemeente Stede Broec.

Hoorn

Tijdstip: elke donderdag van 13.00 - 15.00 uur
Locatie: WerkSaam Westfriesland, Dampten 26, Hoorn

Afspraak maken

Momenteel werken wij alleen nog op afspraak. Wilt u naar het WerkSaam Café komen? Om het contact zoveel mogelijk te beperken, vragen we u om eerst contact met uw coach op te nemen voordat u naar het WerkSaam Café komt. Wij kunnen uw vraag/probleem wellicht telefonisch beantwoorden/oplossen. Een afspraak voor het WerkSaam Café maakt u via dit formulier. Vult u hierop in op welke datum en op welk tijdstip u wilt komen. Lukt het u niet om het formulier in te vullen? Belt u dan met ons Klant Contact Centrum via 0229 - 258 758. Zij maken dan voor u de afspraak. 

Let op. Vanwege het Coronavirus willen wij u wel verzoeken de RIVM richtlijnen in acht te nemen. Maak uw handig schoon als u binnenkomt (er staat een pompje met reinigende lotion). Houd u 1,5 meter afstand en blijf thuis bij klachten. Daarnaast adviseren wij u dringend om een mondkapje te dragen bij uw bezoek.