Gezin Bank lol

Hoe gaan wij om met Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om de toegankelijkheid van de website te optimaliseren.  Onze cookies slaan geen persoonsgegevens op en kunnen niet worden gebruikt om u op websites van anderen te volgen.

Wij maken gebruik van cookies voor 3 doelen:

1. om een formulier goed te laten werken. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt om uw gegevens te onthouden die u op een formulier heeft ingevuld.
  2. om de website zo goed mogelijk aan te sluiten bij de informatiebehoefte van onze bezoekers. Wij maken gebruik van Google Analytics.
  3. als u inlogt op Mijn WerkSaam/iParticipatie dient u dit te doen met behulp van DigiD. Om gebruik te maken van DigiD worden sessie-cookies aangemaakt zodra de gebruiker inlogt. Het gebruik van de sessie-cookie is noodzakelijk voor het gebruik van de website van DigiD.

Een cookie is een klein bestand dat op uw computer geplaatst wordt als u onze site bezoekt.

In een cookie worden de volgende gegevens opgeslagen:

• het adres van uw internetprovider
  • de browser die u gebruikt (zoals Internet Explorer of Firefox)
  • het tijdstip en de duur van uw bezoek
  • welke pagina's u heeft bezocht.

Bezwaar tegen gebruik van cookies

Heeft u bezwaar tegen het gebruik van cookies? Via de instellingen van uw browser (internetprogramma) kunt u cookies uitschakelen. Als u geen cookies accepteert, zijn bepaalde items niet goed leesbaar.
Meer informatie over cookies en het uitschakelen hiervan vindt u op de website van de consumentenbond.

Contact

Wilt u meer informatie over de maatregelen die wij hebben genomen om  uw persoonsgegevens te beschermen of hebt u het vermoeden dat uw persoonsgegevens niet goed bij ons zijn beveiligd? Of wilt u gebruik van uw privacyrechten? Neemt u dan contact op via fg@werksaamwf.nl.

Wilt u teruggebeld worden?
Vul uw gegevens in en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld.